divendres, 14 de febrer de 2014

Taller setmanal de cuina econòmica i mallorquina a Lloseta

Cada dijous i gràcies al voluntariat de la cuinera Maria, les dones de Lloseta assisteixen a un taller de cuina mallorquina, en el que s'intenta aprendre a treure el màxim profit a aliments econòmics per fer plats senzills de la nostra gastronomia més propera així com repassar de manera activa, fora de l'aula, el vocabulari i coneixements treballats.

 Avui hem après a fer Escudella de Llenties

La relació completa de tallers és la següent:
30 de gener: macarrons amb tonyina
6 de febrer: arròs tres delícies
13 de febrer: escudella de llenties
20 de febrer: truita de patates i ravoles de bledes
27 de febrer: sopa de brou
6 de març: sopes mallorquines
13 de març: coca de trampó i pizza
20 de març: paella
Setmana Santa: gastronomia  de Setmana Santa



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada