divendres, 27 d’abril del 2012

Avui va d'Art

Les dones de Santa Maria i jo visitam la XV Mostra Col·lectiva d'Escultura (Amegra, Nils Burwitz, Xavier Llull, Pasqual Marí, Toni Sans "Nerudín", Juan Waelder, Maria Isabel Ballestes, Juan Garcias, Luis Maraver, Ricardo Sacco i Josep Maria Sirvent), l'exposició de pintura de Juanjo Castillo i l'exposició BoxArt (Lucilia Amate, Miguel Amate, Pablo Amate, Teresa Castell, Marga González, Toni de la Mata, Isabela Lleó, Caty Munar, Fátima Novas, Aina Pastor, Angels Sans, Velcha Velchev i Wilchelm F. Waltersmann), que s'exposen a Santa Maria en el marc de Sa Fira.





 Ha estat una experiència prou interessant. Dubtes interpretatius, resistències davants les figures despullades, aprenentatge en definitiva.

Hores abans, a Campanet, també hem visitat una exposició d'artesania, feta pels alumnes de primària de l'escola, on també es treballava les llengües que aprenen els alumnes.



Veient aquests punts de llibre i aquestes bosses folrades podríem dir que aquests nins tenen fusta d'artista i qui sap si un dia podran exposar obres com les de Santa Maria. 
Ha estat molt interessant veure com les mares es sentien orgulloses de la feina feta pels seus fills i s'apropaven així un poc més a la comunitat d'acollida i les seves costums culturals i d'ensenyament.

1 comentari:

  1. Molt interessant el que feu...
    M'ha agradat especialment la tercera foto
    Amb l'escultura de la primera foto també hi deurien haver dubtes i resistències...suposo :o)
    I els nens... Son sempre uns artistes... És quan ens fem grans que perdem la facultat d'expressar-nos artísticament, si no és que ho seguim practicant...
    Una abraçada

    ResponElimina