dimecres, 4 d’abril del 2012

Taller de Panades i Crespells

 Arriba la Setmana Santa i les taules de classe es converteixen en taules de cuiner. 
Aprenem a fer panades de tonyina a Campanet i crespells a Lloseta i Santa Maria.
 Ens guien n'Antònia a Campanet i na Cati a Lloseta, 
dues dones dels pobles amb molta experiència.


 Per a les dones marroquines l'art de treballar la farina no és cap secret, ho fan beníssim.
 I aquí en teniu la mostra: un centenar de panades de tonyina (sense saïm) per llepar-se els dits.


 Els crespells que vam fer ahir a Lloseta amb les dones del municipi i les de Santa Maria també va ser una experiència molt positiva.


 i amb dolços resultats.

El més interessant d'aquests tallers és la possibilitat d'integració entre dones mallorquines i dones magrebines evidenciant que tenim una cuina molt semblant, així com l'oportunitat per a que les dones magrebines introdueixin aquests nous àpats a la seva cuina diària.

Bones Festes de Pasqua!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada