Arriba la Setmana Santa i les taules de classe es converteixen en taules de cuiner.
Aprenem a fer panades de tonyina a Campanet i crespells a Lloseta i Santa Maria.
Ens guien n'Antònia a Campanet i na Cati a Lloseta,
dues dones dels pobles amb molta experiència.
Per a les dones marroquines l'art de treballar la farina no és cap secret, ho fan beníssim.
I aquí en teniu la mostra: un centenar de panades de tonyina (sense saïm) per llepar-se els dits.
Els crespells que vam fer ahir a Lloseta amb les dones del municipi i les de Santa Maria també va ser una experiència molt positiva.
i amb dolços resultats.
El més interessant d'aquests tallers és la possibilitat d'integració entre dones mallorquines i dones magrebines evidenciant que tenim una cuina molt semblant, així com l'oportunitat per a que les dones magrebines introdueixin aquests nous àpats a la seva cuina diària.
Bones Festes de Pasqua!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada