Hem cuinat Rfisa, que és un pollastre cuinat amb llenties i prèviament macerat en oli, sal, gingebre, prebebó, all, ceba, julivert i cilantre i acompanyat d'una pasta feta amb farina que es diu Lamsaman.
També hem preparat un Gató d'ametlla i un Browny de xocolata.
Fer Lamsaman és bastant laboriós. Si fessim una competició, no hauria dubte de qui són les millors cuineres: elles.
Acompanyant el dinar, hem begut te marroquí
I, finalment, la regidora d'Afers Socials de l'ajuntament de Campanet ens ha obssequiat a cada una amb un bocí de torró de xocolata artesanal i un enfilall també fet a mà.
Amb les dones de Lloseta, hem decidit fer una sortida a Palma i visitar un grapat de Betlems.
El Betlem mallorquí ubicat a l'Ajuntament de Palma ha agradat molt, però encara més el Betlem d'Oficis Artesans d'uns coneguts magatzems de roba.
Amés, hem aprofitat per passejar per Palma i alguns llocs emblemàtics, fins que la pluja ens ha fet retornar a casa.
A Santa Maria, hem fet el taller de Ball de Bot que ja havien vist els altres grups i una bona festeta amb productes marroquins i mallorquins.
Hem ballat juntes amb na Patricia, l'alumna en pràctiques i monitora de ball de bot i també hem pogut veure un sensual ball marroquí, que poques s'han atrevit a imitar
Volem aprofitar per desitjar-vos un BON NADAL i un venturós any nou, on les desigualtats cada cop siguin menors i les creences i diferències no siguin un obstacle per conviure en germanor.
Bones festes a tothom!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada