dijous, 18 de novembre del 2010

TALLER DE MAQUILLATGE I DIJOUS BO

Aprofitant que ja hem vist el vocabulari sobre les parts del cos i els colors i que hem iniciat els tallers quinzenals sobre autoestima, les dones de Lloseta participam en el taller de maquillatge que ens imparteix na Pamela, alumna de català i maquilladora de professió.
Pamela ens parla dels diferents tipus de pell, dels hàbits alimentaris i de vida per mantenir-la sana, dels diferents productes per conservar-la en bon estat i de diversos remeis casolans. Aquí les dones marroquines participen compartint amb la resta diferents receptes de productes naturals com la mel o el iogur per hidratar la pell.
Després de parlar-nos de productes específics de maquillatge i de les correctes combinacions de colors segons el color de cabell, ulls i pell de la dona, Pamela passa a fer-nos una demostració pràctica de com ha de ser un correcte procés de maquillatge.
El resultat és fantàstic. La voluntària queda molt satisfeta i totes aprenem el valor de sentir-se bé, de cuidar-se, de no amargar la bellesa.

I per celebrar-ho i aprofitant el mercat pagès del Dijous Bo d'Inca, el visitam, ens apropam als productes de la terra i descobrim els esclata-sangs, l'artesania, els productes comuns com l'oliva, la roba, les flors...



...i aconseguim allò que a vegades és tan difícil: que la dona marroquina surti de casa, es mescli amb els veïns i conegui millor la cultura del país que l'ha acollit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada